نایلون شیرینگ و ابعاد آن

نایلون شیرینگ

1401/05/08
448
0
نایلون های شیرینگ در ابعاد، ضخامت، جنس اولیه ، تعداد لایه ها و نرخ انقباض از هم متمایز هستند

اطلس پلاستیک پیشرو در عرضه و پخش انواع نایلون شامل نایلون شیرینگ، نایلون حباب دار، نایلون عریض و انواع نایلون و سلفون های پشت چسب دار می باشد. در این مقاله فاکتورهای مهم ابعاد نایلون شیرینگ را شرح خواهیم داد. نایلون های شیرینگ در ابعاد، ضخامت، جنس اولیه ، تعداد لایه ها و نرخ انقباض از هم متمایز هستند و این تمایز هر نایلون را برای بسته بندی محصولات متفاوت بهینه می کند. مثلا برای بسته بندی مواد غذایی مثل میوه ها و سبد میوه ها نایلون های شیرینگ از جنس پلی افیلن مناسب هستند. در ادامه نکاتی ارائه خواهیم کرد که به شما در انتخاب نایلون مناسب برای بسته بندی تان کمک خواهد کرد. انتخاب جنس و ابعاد نایلون شیرینگ متناسب هزینه های بسته بندی را کاهش می دهد.

نایلون های شیرینگ در عرض ها و ضخامت های متفاوتی تولید می شود. بعضی از کارخانه ها علاوه بر تولید در عرض های استاندارد به سفارش مشتری ها عرض های مورد نیاز آن ها را نیز تولید می کنند. عرض نایلون کاملا به انتخاب کارخانه و تجهیزات و امکانات آن بستگی دارد. عرض نایلون شیرینگ از 6 سانتی متر تا 120 سانتی متر می تواند باشد. بعضی کارخانه ها مقدار هایی را به صورت مبنا مثلا 40،50،60،70 و… تولید می کنند. آن چیزی که اهمیت ویژه ایی دارد؛ انتخاب سایز مناسب نایلون با محصولی که ما می خواهیم بسته بندی کنیم.

انتخاب ابعاد مناسب بسته بندی

انتخاب ابعاد نایلون شیرینگ متناسب با ابعاد بسته مورد نظر ماست. از جمله فاکتور هایی که باید برای برش نایلون باید در نظر گرفت، ابعاد محصول که شامل موارد زیر می باشد:

  • ارتفاع
  • عرض

اصطلاحا به آن عبور مستقیم (CD) می گویند. که این اندازه مخالف جهت حرکت محصول در میان خط تولیدی بسته بندی است.

  • شکل
  • تقارن
  • بسته بندی دستی، اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک
  • نرخ انقباض

همه ی این موارد در تعیین ابعاد نایلون شیرینگ برای بسته بندی موثر است. به طور کلی برای بسته بندی ایده آل یک مکعب به طول و عرض و ارتفاع مشخص، از طول که بزرگترین قسمت ان است، را وارد دستگاه حرارتی می کنیم. به طور مثال مکعبی به طول 55، عرض 45 و ارتفاع 35 سانتی متر داریم. طول مکعب را با ارتفاع آن جمع می کنیم و مقدار طول نایلون شیرینگ مصرفی برای بسته را بدست می آوریم. در اینجا 90 سانتی متر می شود

چگونه فیلم (نایلون) مناسب برای بسته بندی انتخاب کنیم؟

برای اطمینان از اینکه محصول نهایی شما به خوبی بسته بندی شده و از کیفیت بالایی برخوردار است؛ باید مواردی را در نظر بگیرید. ابعاد نایلون شیرینگ، وضوح و شفافیت نایلون، دستگاهی که با آن نایلون را حرارت می دهید (مثل تونل های حرارتی)، محل انبار و محیط اطراف همه را با جزئیات در نظر بگیرید.

انتخاب ضخامت مناسب نایلون

اندازه و مشخصات نایلون بسته بندی در هزینه ی کلی بسته بندی تاثیرگذار است. ضخامت و عرض دو مبحث مهم در هزینه بسته بندی می باشد. به طوری که هر چقدر ضخامت نایلون بیشتر باشد هزینه ی تهیه نایلون بیشتر و بسته بندی گران تر می شود. بیشتر شرکت ها از نایلون ها با ضخامت بیشتر استفاده می کنند چون این امکان را فراهم می کند که از تجهیزات ارزان قیمت تر، اپراتور های کم تجربه و زیربناهای پایین تر استفاده کنند.

با این وجود استفاده از نایلون ها با ضخامت کمتر هزینه ی کمتری را دارد. می توانید با تحلیل مناسب حداقل ضخامت مورد نیاز بسته ی خود را بیابید و از آن استفاده کنید. ضخامت ها را معمولا در منابع انگلیسی به گیج بیان می کنند. برای تبدیل آن به میکرون از جدول زیر می توان کمک گرفت.

گیج (gauge) میکرون (Microns) اینچ (Inches)

1 0.254 0.00001

50 12.5 0.0005

100 25.4 0.001

نکته : 20 گیج از 0 گیج ضخامت کمتری دارد. به همین نسبت 100 گیج باریک تر از 1 گیج می باشد.

اکثر مصرف کنندگان به طور معمول از ضخامت های نایلون شیرینگ پلی افیلن 60 گیج (15 میکرون) و 100 گیج(25 میکرون)، برای PVC از 75 گیج(19 میکرون)، استفاده می کنند.

 نایلون شیرینگ و ابعاد آن

سرعت تونل شیرینگ

انتخاب سرعت و سایز مناسب تونل در بسته بندی محصول تاثیر گذار می باشد. با بررسی سرعت و طول دستگاه تونل نایلون مناسبی را انتخاب کنید. تا در دما و مدت زمانی که در دستگاه تونل قرار می گیرد، محصول و بسته بندی تخریب نشوند.

انبار بسته بندی ها و نایلون شیرینگ

هر نایلون شیرینگی برای هر محیطی مناسب نمی باشد. نایلونی که انتخاب می کنید توجه کنید با شرایط آب و هوایی محیط و محل ذخیره بسته بندی ها مناسب باشد. بهتر است بسته هایی که با نایلون شیرینگ بسته بندی شده اند در بازه ی دمایی 30 تا 70 سانتی گراد نگهداری شوند.

اگر دمای محیط بیش از 100 درجه باشد ممکن است نایلون و بسته های شما جمع شوند و به خوبی کار حفاظت از محصولات شما را نتوانند انجام دهند. اگر دما هم بسیار پایین باشد؛ نایلون های شیرینگ PVC شکننده و بی فایده می شوند. در این حالت نایلون های پلی افیلن جایگزین بهتری برای بسته بندی هایی هستند که نیاز به منجمد شدن دارند؛ مثل گوشت و مواد غذایی دیگر.

نکاتی برای استفاده از نایلون شیرینگ

  • برای تجهیزات و بسته بندی های سنگین نایلون های شیرینگ از جنس پلی اتیلن مناسب است. همچنین علاوه بر جنس به ابعاد نایلون شیرینگ و نرخ انقباض در هنگام خرید دقت کنید.
  • مواد غذایی مثل بسته بندی میوه جات نایلون شیرینگ پلی افیلن مناسب تر می باشد. این نایلون توانایی کوچک شدن سریع را دارند و کمتر از دیگر نایلون ها تحت تاثیر تغییرات دمایی قرار می گیرد. وضوح و شفافیت بالا، بسته بندی چند محصول با هم و قابلیت چاپ عالی برای گرافیک های با کیفیت را دارا می باشد.
  • نایلون های PVC ارزان قیمت تر است. در بسته بندی های به صرفه ی اقتصادی مناسب است. اما این نایلون به دلیل تولید گاز های سمی در هنگام حرارت دیدن به مراقبت های ویژه ایی نیاز دارد.
  • در انتخاب نایلون به پروسه حمل و نقل دقت کنید. تا شرایط دمایی بر روی بسته بندی تاثیر منفی نگذارد.

برای سفارش نایلون، نایلکس و سلفون با کیفیت و مرغوب از اطلس پلاستیک و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.

اشتراک گذاری

نظرات