استرچ غذایی

نایلون استرچ

1401/01/21
499
0
سلفون استرچ غذایی از جمله فرآورده های پلاستیکی است که تقریبا در هر خانه ای یافت می شود.

اطلس پلاستیک پیشرو در عرضه و پخش انواع نایلون شامل نایلون شیرینگ، نایلون حباب دار، نایلون عریض و انواع نایلون و سلفون های پشت چسب دار می باشد. سلفون استرچ غذایی از جمله فرآورده های پلاستیکی است که تقریبا در هر خانه ای یافت می شود. این نوع سلفون یک ورق چسبنده باریک و کششی است که می تواند بدون نیاز به چسب به هر سطح صافی بچسبد. کاربرد این محصول، ایجاد پوشش برای محصولات غذایی از جمله میوه، سبزیجات، گوشت، مرغ، ماهی، قارچ، و انواع شیرینی جات، دسرها و… می باشد. استفاده از استرچ غذایی یک روش اقتصادی برای بسته بندی محصولات غذایی است. به کمک این روش، ماده غذایی کاملا وکیوم شده و از هرگونه میکروب و آلودگی مصون می ماند.

استرچ غذایی

مزایای بسته بندی با سلفون استرچ مواد غذایی

محافظت از مواد غذایی و حفظ عطر و طعم آن در حین حمل و نقل تا رسیدن به دست مشتری برای کلیه شرکت های تولیدکننده مواد غذایی بسیار مهم است. با استفاده از سلفون مواد غذایی می توان محصولات غذایی را بسته بندی و از آن ها محافظت کرد و خواص آن را تا رسیدن به دست مشتری حفظ نمود. سلفون استرچ غذایی همچنین با جلوگیری از ورود گرد و غبار، میکروب و رطوبت باعث حفظ طراوت و تازگی مواد خوراکی شده و مانع کپک زدن و فساد زودرس آن ها می شود. استرچ غذایی در واقع بهترین محافظ برای مواد غذایی است، زیرا با ممانعت از سرایت هوا از درون بسته بندی به بیرون و جلوگیری از ورود هوای خارج به داخل مانع تعریق و کپک زدگی شده و ماندگاری مواد غذایی را بیشتر می نماید.

تولید استرچ غذایی

برای تولید استرچ مواد غذایی حتما باید از مواد اولیه نو و درجه یک و ضد سرطان استفاده کرد، چون سلفون استرچ در تماس مستقیم با مواد غذایی است و اگر در تولید آن از مواد بی کیفیت و مضر استفاده شود سلامتی انسان به خطر میفتد. در تولید این محصول نه تنها به هیچ وجه نمی توان مواد ضایعاتی و درجه دو را به کار برد، بلکه باید از مواد فودگرید با بالاترین سطح بهداشت استفاده کرد تا امکان نفوذ هرگونه آلودگی و میکروب به داخل ماده غذایی به صفر برسد. سلفون غذا به دلیل تماس مستقیم با ماده غذایی حتما باید بر پایه مواد اولیه بهداشتی و درجه یک تولید شود. اما راه تشخیص سلفون مرغوب و درجه یک چیست؟ در ادامه به مهم ترین ویژگی های سلفون غذایی باکیفیت اشاره می کنیم. توجه کنید پلاستیک اطلس توانایی تولید استرچ صنعتی را نیز دارد.

استرچ غذایی

ویژگی های استرچ غذایی باکیفیت

شفافیت و براق بودن: سلفونی که با استفاده از ترکیبات اولیه درجه یک و باکیفیت تولید شود به هیچ وجه مات و کدر نبوده و کاملا براق و شفاف است، به طوری که محتوای داخل آن به راحتی و به وضوح قابل مشاهده است.

کشسانی: استرچ به معنای کش آمدن است. همان طور که از نامش پیداست، این محصول باید از خاصیت کشسانی خوبی برخوردار باشد. هر یک متر سلفون استرچ به طور معمول تا ده متر کشسانی دارد.

چسبندگی: یکی از دلایل استفاده از استرچ غذایی، مصرف آسان آن است. چسبنده بودن یک طرف این سلفون باعث می شود که به راحتی دور ماده غذایی را پوشانده و آن را وکیوم کند.

مقاومت و استحکام: سلفون استرچ در اثر فشار باید به جای ترک خوردن و پاره شدن، کش آمده و از استحکام خوب و مناسبی برخوردار باشد. این محصول باید در اثر کش آمدن تا حد ممکن افزایش طول پیدا کرده و به سادگی پاره نشود.

عدم تعرق: پس از کاور کردن ماده غذایی با سلفون، نباید اثری از ذرات بخار آب در آن دیده شود. تعریق باعث بازگشت رطوبت به ماده غذایی شده و منجر به فساد زود هنگام آن می شود.

ظاهر شیک و شکیل: بسته بندی و ظاهر یک محصول می تواند نشانه ای از کیفیت محتوای درون آن باشد. بسته بندی مواد غذایی با سلفون های براق و باکیفیت می تواند خیال مشتری را از بابت تازگی و مرغوبیت محصول راحت کند.

مشخصات فنی استرچ غذایی

به طور متداول فیلم استرچ غذایی با متراژ ۱۰ تا ۱۰۰۰ متر در ضخامت های ۱۰ تا ۱۶ میکرون و با عرض ۲۵ تا ۵۰ سانتیمتر ارائه می گردد که تمامی این اعداد بنا به نیاز و درخواست مشتری قابل تغییر می باشند.

برای سفارش نایلون، نایلکس و سلفون با کیفیت و مرغوب از اطلس پلاستیک و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.

اشتراک گذاری

نظرات